Onze mensen maken het waar.

Sterk in kennis. Innovatief in elektrotechniek.

Over Kromwijk

Een vertrouwde installateur met verstand van zaken: dát is Kromwijk Elektro. De mensen achter de techniek, onze medewerkers, realiseren de meest uitdagende elektrotechnische projecten. We durven voorop te lopen, ondernemen vanuit een duurzaamheidsvisie en beheersen alle technische disciplines. Met elkaar fantastisch werk afleveren, daar zijn we iedere dag mee bezig.

Waar wij actief zijn

Branches

We zijn actief in uiteenlopende branches, zoals utiliteit, zorg, onderwijs, food industry, retail en bestaande bouw. We leveren zowel kleinschalige als grootschalige installatieprojecten op. Ook voor particulieren bieden wij elektrotechnische oplossingen. Bekijk onze projecten hier.

Lijntjes

Om de hoek in Woerden

Kom jij bij ons werken?

Bekijk vacatures

Visie

Voorop durven lopen

Om als elektrotechnisch installateur succesvol te zijn, moet je continu anticiperen op ontwikkelingen. Investeren in kennis en bouwen aan ervaring. Voorop durven lopen. Met als doel om je adviesrol naar klanten en bouwpartners professioneel in te vullen. Kromwijk Elektro heeft die ambitie en maakt deze ook waar.

Missie

De beste samenwerking

Kromwijk Elektro wil haar klanten altijd de best passende installatieoplossing bieden. Van ontwerp en realisatie tot aan service en onderhoud. Maatwerk, partnerschap en kwaliteit staan daarbij altijd voorop.

Het team

Samen de schouders eronder zetten, plezier maken en tegelijkertijd topkwaliteit leveren, dat is in het kort waar ons team bij Kromwijk Elektro voor staat. Ons team, onze mensen, vormen de basis in alles wat we doen. Samen maken we het waar.

Het grootste deel van ons team is dagelijks onderweg: bijvoorbeeld naar elektrotechnische werkzaamheden in bedrijfspanden, serviceklussen in fabrieken of om grote installatieprojecten in de zorg te begeleiden. Uiteraard hebben wij ook een enthousiaste groep die alle belangrijke zaken op kantoor voor zijn rekening neemt. Van de afdeling planning en administratie, tot aan de teams die werken aan ontwerp en engineering: we ondersteunen elkaar dagelijks om de mooiste elektrotechnische installaties neer te zetten.

Om de kwaliteit van onze werkzaamheden te kunnen waarborgen, zorgen we er met z’n allen voor dat we continu op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen. Dit doen we door onze medewerkers intern op te leiden in onze bedrijfsschool, maar ook door scholen en andere opleidingscentrums in te schakelen voor ontwikkelingstrajecten. Daarbij is het creëren van doorgroeimogelijkheden binnen Kromwijk Elektro één van de belangrijkste speerpunten van ons bedrijf. Jong of oud, ervaren of onervaren, het maakt voor ons niet uit. Wie de wil heeft om te groeien krijgt daar binnen Kromwijk alle kansen voor aangereikt.

Weten welke stappen
onze collega’s hebben gezet?
Lees hun verhalen hieronder!

Project afbeelding

“Je bent in dit vak ook nooit uitgeleerd: ik ontdek elke dag weer nieuwe dingen”

Lees meer
Project afbeelding

“Wat mij betreft is techniek de toekomst”

Lees meer
Project afbeelding

“De dingen zijn hier gewoon goed geregeld”

Lees meer

Waar we voor staan

Duurzaamheid, natuurlijk zijn wij daarmee bezig. Als elektrotechnisch installateur hebben wij alle kennis rondom dit thema in huis. Dit passen wij toe op de projecten van onze klanten, maar natuurlijk ook op ons eigen bedrijf. Daarom rijden wij met elektrische auto’s, voorzien we met ons tweede bedrijf ConnectNed iedereen van laadpalen, ligt ons dak vol met zonnepanelen en zorgen we goed voor onze medewerkers. Want hun gezondheid en werkfitheid, dat is ook duurzaamheid. We nemen onze verantwoordelijkheid en blijven goed om ons heen kijken: naar onze eigen mensen én onze omgeving. Wat we op het gebied van duurzaamheid en maatschappelijke betrokkenheid kunnen doen, dat doen we graag gelijk.

Om onze eigen prestaties te blijven stimuleren, nemen we deel aan de CO² prestatieladder. Dit instrument moedigt bedrijven die deelnemen aan aanbestedingen aan om CO² bewust te handelen in de eigen bedrijfsvoering en bij de uitvoering van projecten. Voor ons een logische keuze.
ga naar ConnectNed.nl

Certificeringen

Kwaliteit en veiligheid op één.

Samen met – en in opdracht van de Arbeidsinspectie heeft een onafhankelijke certificeringsinstelling kwaliteitseisen opgesteld waaraan inspectiebureaus en installatiebedrijven die inspectie verrichten, moeten voldoen. Deze eisen zijn vastgelegd in de ‘BRL richtlijnen en VCA systemen’. In deze criteria zijn naast eisen aan kennis en ervaring op het gebied van de NEN 3140 ook eisen opgenomen op het gebied van verantwoordelijkheden, onafhankelijkheid en het voorbereiden, uitvoeren, registreren en rapporteren van uitgevoerde inspecties. Kromwijk Elektro voldoet aan de gestelde eisen en heeft alle certificaten van een onafhankelijke certificeringsinstelling op het gebied van kwaliteit en veiligheid op zak.

Bekijk onze inkoop- en verkoopvoorwaarden

Partners

Alleen ga je sneller, samen kom je verder. Een uitspraak die volledig bij onze werkwijze past. Als Kromwijk Elektro voeren wij grote en uitdagende projecten uit. Dit kunnen wij alleen succesvol doen, doordat wij samenwerken met vaste, vertrouwde partners. Iedere partij brengt hierbij zijn eigen expertise in, zodat we een technisch plan op kunnen stellen dat allesomvattend is en de klant maar één aanspreekpunt heeft. Samen vorm je een hecht bouwteam dat de meest uitdagende projecten tot een goed eindresultaat kan brengen.

Meer weten?

Informatie aanvragen

  Contact

  Samen een kop koffie drinken?

  Bezoekadres

  Oostzee 18
  3446 CH Woerden
  T 0348 48 12 80
  info@kromwijkelektro.nl

  Btw-nummer: NL807227316B01
  KVK-nummer: 30098233