Bekijk alle diensten

Onze diensten

Zonnepanelen & Laadoplossingen

Duurzame technieken

Nederland wordt steeds duurzamer en dat heeft voor een groot deel te maken met de enorme toename van zonnepanelen en laadpalen. Overweeg je om jouw woning of bedrijfspand te voorzien van zonnepanelen? Wij hebben alle expertise rondom duurzaamheid in huis!

Dé laadoplossing voor jou!

Als ConnectNed-dealer bieden wij advies op maat voor de beste laadoplossing bij jou thuis, op de zaak of onderweg. ConnectNed is een landelijk netwerk van specialisten in elektrisch laden. Allemaal erkende en gecertificeerde installateurs in elektrotechniek. Kortom: de service die je van ons gewend bent, maar dan op het gebied van laadoplossingen. Van advies en installatie tot en met het dagelijks gebruik. Onze service gaat verder waar het bij anderen stopt. Wij installeren niet de laadpalen waar je om vraagt: wij creëren de laadoplossing die je nodig hebt.

Wij nemen je bij de hand en maken de ‘moeilijke dingen’ makkelijk: van installatie en activatie tot energiemanagement, laadpassen en flexibele tarieven. Bij ons kun je rekenen op deskundig advies, overzichtelijke facturen, goede service en gedegen onderhoud.

Omdat de energietransitie nog in volle gang is, nemen wij als ConnectNed-dealer in ons advies alle mogelijkheden en voordelen mee die technologische innovaties bieden. Denk aan energieopwekking uit bijvoorbeeld zonnepanelen, energieopslag in batterijen en het inrichten van een eigen energienetwerk (Smart Grid).

Méér weten over onze laadoplossingen en service? We voorzien je graag van advies. Neem voor meer informatie of om een offerte aan te vragen contact op met een van onze adviseurs. Wij helpen je graag verder!

Meer weten?
ga naar ConnectNed.nl

In de praktijk

Specialisten

Meer zien? Bekijk onze projecten

Bekijk projecten

Bekijk meer diensten

Onze expertise houdt hier niet op.

Bekijk alle diensten

Meer weten?

Informatie aanvragen

  Contact

  Samen een kop koffie drinken?

  Bezoekadres

  Oostzee 18
  3446 CH Woerden
  T 0348 48 12 80
  info@kromwijkelektro.nl

  Btwnr. NL807227316B01
  Kvknr. 30098233