Kom jij bij ons werken?

Het is om de hoek
en we kunnen jouw hulp
heel goed gebruiken!

Kom jij ons team versterken?

Onze mensen maken het waar

Een vertrouwde installateur met verstand van zaken: dát is Kromwijk Elektro. De mensen achter de techniek, onze medewerkers, realiseren de meest uitdagende elektrotechnische projecten. We durven voorop te lopen, ondernemen vanuit een duurzaamheidsvisie en beheersen alle technische disciplines. Met elkaar fantastisch werk afleveren, daar zijn we iedere dag mee bezig.

Bekijk onze vacatures

Het team

Samen de schouders eronder zetten, plezier maken en tegelijkertijd topkwaliteit leveren, dat is in het kort waar ons team bij Kromwijk Elektro voor staat. Ons team, onze mensen, vormen de basis in alles wat we doen. Samen maken we het waar.

Het grootste deel van ons team is dagelijks onderweg: bijvoorbeeld naar elektrotechnische werkzaamheden in bedrijfspanden, serviceklussen in fabrieken of om grote installatieprojecten in de zorg te begeleiden. Uiteraard hebben wij ook een enthousiaste groep die alle belangrijke zaken op kantoor voor zijn rekening neemt. Van de afdeling planning en administratie, tot aan de teams die werken aan ontwerp en engineering: we ondersteunen elkaar dagelijks om de mooiste elektrotechnische installaties neer te zetten.

Om de kwaliteit van onze werkzaamheden te kunnen waarborgen, zorgen we er met z’n allen voor dat we continu op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen. Dit doen we door onze medewerkers intern op te leiden in onze bedrijfsschool, maar ook door scholen en andere opleidingscentrums in te schakelen voor ontwikkelingstrajecten. Daarbij is het creëren van doorgroeimogelijkheden binnen Kromwijk Elektro één van de belangrijkste speerpunten van ons bedrijf. Jong of oud, ervaren of onervaren, het maakt voor ons niet uit. Wie de wil heeft om te groeien krijgt daar binnen Kromwijk alle kansen voor aangereikt.

Kromwijk in een notendop

Onze thuisbasis

Hoewel we onze projecten door het hele land uitvoeren, zijn we dichterbij dan je denkt. Het centraal gelegen Woerden vormt onze thuisbasis. Dit is de plek waar onze kantoren, de kantine, het magazijn én onze bedrijfsschool zich bevinden. Hier komen we maandelijks samen voor onze toolboxvergadering en als het even kan organiseren we aansluitend de vrijdagmiddagborrel.

Wij zijn altijd op zoek naar leergierige techneuten, handige monteurs, gepassioneerde tekenaars en enthousiaste projectleiders.

Wil je bij ons in Woerden komen werken? Solliciteer dan snel. Het is om de hoek!

Lijntjes

Interesse?

Stel je even voor!

  Nieuwsgierig geworden?

  Kom eens langs!

  Bezoekadres

  Kom gerust langs bij ons in Woerden, of loop een keer mee op één van onze projecten. Dan kun je gelijk je nieuwe collega’s leren kennen.

  Oostzee 18
  3446 CH Woerden
  T 0348 48 12 80
  info@kromwijkelektro.nl

  Btw-nummer: NL807227316B01
  KVK-nummer: 30098233